EFIK | 11 juliol 2023 |

Contractar un decorador en la teva reforma integral

El fet de contractar un decorador en la teva reforma integral és una cosa que has de considerar bé. És per això que t’animem a veure els nostres projectes de reformes integrals perquè puguis esbrinar què és el que podem fer per tu, pel teu local o per la teva oficina i que acabis decantant-te per aquesta decisió. Comptem amb nombrosos professionals capaços de realitzar tota mena de projectes al teu gust. Per què no dones un cop d’ull?

A més, avui et comptarem per què és una estupenda idea invertir en el disseny d’un professional d’interiorisme.

Si ja estàs pensant a realitzar una reforma integral en la teva oficina o local, és perquè ja saps tot el que suposa aquesta inversió. És clar que el resultat serà genial, però sabem que el procés pot ser més aviat …. complicat! Són moltes les gestions que cal fer per a posar en marxa un projecte així, però una reforma integral en condicions sempre valdrà la pena. Contractar un decorador o interiorista és una decisió molt encertada, suposarà un alleujament i una cosa menys per fer, ja que ell s’encarregarà de tot.

Contractar un decorador en la teva reforma integral

Una reforma integral no és una cosa que es pugui fer tots els dies. L’habitual és fer-ho d’1 a 3 vegades en la vida. Pel que, si ja ha arribat el dia de fer-lo, fem-ho bé!.

La majoria de les persones no contracten decoradors per un motiu, perquè no volen que interfereixi en els seus propis gustos per a decorar. El que no saben és que els nostres decoradors i interioristes treballen mà a mà amb els propietaris del local o oficina. Cap prendrà decisions sense abans consultar-les. Els nostres decoradors basen el seu projecte a combinar els gustos i necessitats dels propietaris amb els seus propis coneixements sobre el mercat i tendències.

La veritat és que es basa en una decisió amb més avantatges que inconvenients. Molts clients veuen com un inconvenient el preu. Però a més de ser una inversió que val la pena, el preu no sol ser tan costós. En general un decorador en una reforma integral costa entre el 5% i el 10% del pressupost total.

Avantatges i beneficis de contractar un decorador en la teva reforma integral 

  • Dissenya millor els espais. Confiar aquesta tasca és fonamental, ja que generalment en les reformes integrals es tiren envans i es redistribueixen els nous ambients. El decorador o interiorista és el millor assessor quan es tracta d’optimitzar espais, augmentar la llum i donar-li confortabilitat al teu local. A més realitzarà un pla perquè puguis veure com serà el teu local o oficina després del projecte.
  • Materials a preus increïbles. El decorador o interiorista és un professional, de manera que domina millor que ningú els materials. Et garanteix qualitat i a més a preus completament assequibles gràcies als seus contactes o als seus acords amb fabricants i botigues. És una inversió excel·lent.
  • Tendències del mercat. Un excel·lent resultat l’aconseguiràs únicament si la decoració la porta un professional, ja que com en qualsevol àmbit, els que realment saben el que és tendència són els professionals. El decorador està al corrent dels nous corrents, sap barrejar estils, distribuir els mobles, sap quins colors són els que quedaran ben …
  • Millor il·luminació. La clau d’una reforma integral està en la il·luminació. No és fàcil. S’ha d’apostar per la llum natural i s’ha de saber com matisar-la amb els materials apropiats. Perquè la teva oficina o local brilli i sigui acollidor amb una llum pròpia, és indispensable contractar un decorador que sàpiga com fer-lo.
  • Revaloritza la teva oficina o local. Parlant en termes de rendibilitat podem dir que és una inversió molt ben pensada. Una bona reforma integral amb un decorador pot augmentar el valor de l’oficina o local.

interiorista-hablando

Decorador o interiorista a Barcelona

Arribat a aquest punt segurament t’estàs preguntant on pots trobar un decorador o interiorista per a posar en marxa el teu projecte. T’aconsellem que acudeixis a una empresa fiable i amb garanties com Efik. Nosaltres podem proporcionar-te els serveis que estàs buscant. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

Solicita más información sobre nuestros servicios