La nostra visió

solicita tu presupuesto de reforma

Com treballem el servei de reforma d'oficines

El nostre know-how se centra en la millora dels espais comuns de treball i dels espais comercials. Reformem oficines, locals i botigues, consultoris i naus industrials

Portem 10 anys dissenyant i renovant els espais de treball dels nostres clients perquè aquests representin la seva marca i els seus valors. En una primera etapa vam estar centrats en l’equipament de mobiliari i mampares d’oficina, però amb el temps i les creixents necessitats dels nostres clients hem desenvolupat una oferta global que ens permet afrontar qualsevol repte en l’àmbit de la reforma i equipament.

EFIK és distribuïdor oficial de primeres marques de mobiliari, sostres, sòls i mampares d’oficina. Realitzem instal·lacions elèctriques, de clima i obra civil mitjançant el nostre equip de professionals especialitzats en cada necessitat. En totes les nostres reformes treballem integrant criteris d’eficiència energètica, que permetin un millor aprofitament dels recursos.

El tret diferenciador d’EFIK es basa en una optimització dels processos i equips de treball, que ens permet cenyir-nos als terminis de lliurament establerts i minimitzar les desviacions pressupostàries. Al treballar sota una mateixa direcció, es precisen menys interlocutors i s’aconsegueix l’eficàcia i eficiència desitjades.

Com treballem

A EFIK ens comprometem amb tu des del principi, per això abordem cada projecte de manera íntegra. Això ens permet tenir control total sobre el procés.

01

Ens reunim amb tu

02

Estudiem el teu local

03

Dissenyem la proposta de reforma

04

Executem el teu projecte

Com treballem

A EFIK ens comprometem amb tu des del principi, per això abordem cada projecte de manera íntegra. Això ens permet tenir control total sobre el procés.

Revisa els projectes que hem realitzat i coneix de primera mà la qualitat de treball que tenim per a tu.

VEURE MÉS
reforma oficines barcelona
CONTACTE
T'agradaria treballar amb nosaltres? Contacta'ns!

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
  Responsable del tractament: ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, S.L.
  Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'usuari i l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
  Conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els seus drets: info@efik.cat
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional a la nostra política de privacidad.