Creació d'espais a mida Treballem amb passió per renovar la teva oficina o local. Sense complicacions, a mida del client i amb el millor resultat. T'ATREVEIXES?

Condiciona el teu lloc de treball enfront del Covid19 Neteja, desinfecció, màquines d'ozó, mampares i projectes de distribució de la teva oficina. INFORMACIÓ

Creem espais únics, solucions integrals en disseny, acústica i seguretat enfront del Covid19 amb projectes a mida segons les teves necessitats. Desenvolupem reformes d'oficines i reformes de locals a Barcelona que milloren la productivitat i reflecteixen els valors corporatius que el nostre client vol reflectir de la seva marca.

Si estàs pensant en millorar el teu negoci, renovant el teu espai. Pensa en Efik:

01

Planificació

Escoltem als nostres clients. Visitem el teu espao, ens expliques la idea del teu projecte i planifiquem tota la reforma junts. T'assessorem sempre que ho necessitis.

02

Professionalitat

Ens agrada el que fem. Posem a la teva disposició el millor equip de tècnics i creatius. Això ens permet realitzar projectes integrals.

03

Compromís

Compromís per a complir els timings en els nostres projectes de rehabilitació d'oficines, rehabilitació de locals, acústica i disseny així com prevenció del Covid19.

El teu negoci és l'expressió dels teus valors *Norman Foster

A Efik aconseguim que el teu negoci sigui un projecte únic, a mesura dels teus objectius, eficient i segur. Per a això desenvolupem:

Panells Acústics

Amb una bona absorció en mitjanes i altes freqüències ens permet millorar l’acústica de qualsevol sala de forma completament integrada en qualsevol decoració.

+ info
servicio-paneles-acusticos.jpg

Protecció COVID-19

El final de l’estat d’alarma s’aproxima i amb això la volta a la feina presencial és una realitat imminent, de manera que és hora de preparar els espais de treball per fer front a la nova normalitat.

+ info
servicio proteccion covid

Reformes de locals

Ja sigui una rehabilitació parcial o una reforma integral, ens adaptem a les teves necessitats. El disseny d’espais comercials ofereix un món de possibilitats, aprofita-les i podràs vendre més!

+ info
reformas de locales en barcelona

Reformes d’oficines

Dissenyem espais eficients per a minimitzar els recursos i incrementar la productivitat del teu equip. Aconsegueix un edifici més verd i unes instal·lacions més còmodes amb una oficina d’última generació.

+ info
reformas de oficina en barcelona
METODOLOGIA DE TREBALL Fem el que ens agrada i... es nota en el resultat. Descobreix-ho. CONTACTA'NS
METODOLOGIA DE TREBALL Fem el que ens agrada i... es nota en el resultat. Descobreix-ho. CONTACTA'NS
PRESSUPOST Ho tens clar? Fes servir la nostra calculadora de pressupost per obtenir el cost de la teva reforma. CALCULAR EL MEU PRESSUPOST

Gent meravellosa amb la qual hem treballat

LA REFORMA DE VICENTE SALVADOR

"Era una reforma bastant complicada, però Efik ens va ajudar en tot moment. Vam realitzar un projecte integral, es va crear un bon dialeg per totes dues parts, i ens van solucionar des del primer detall fins al lliurament final de la reforma. Estem molt contents amb l'equip d'Efik i a partir d'ara són els nostres col·laboradors en qualsevol altre reforma."

Vicente Salvador, CEO · Factoria Creativa

Arquitectura, interiorismo, espacios y...¡mucho más!

CONTACTE
Descobreix com millorar el teu negoci