Projectes

Projecte d’instal·lació acústica a restaurant

acustica diseno 4

La Reforma

Els propietaris del restaurant volien acabar amb el soroll que es produia a l’interior de l’espai ja que generava una sensació d’incomoditat pels comensals. Van optar per instal·lar panells acústics que absorbeixen el soroll, insonoritzen l’espai i s’adapten al disseny del restaurant, en aquest cas, amb panells en forma de cilindres.

Compartir:
CONSULTA GRATUÏTA

Projectes Relacionats

Clients amb els que hem treballat

Reforma Restaurant Punto y Coma Barcelona

Acústica i disseny

Reforma Estudi Alchemist’s Valley BCN

Reformes de locals

Reforma Movistar Poble Nou

Reformes de locals

Reforma Restaurant Punto y Coma Barcelona

Acústica i disseny

Reforma Estudi Alchemist’s Valley BCN

Reformes de locals

Reforma Movistar Poble Nou

Reformes de locals