Aconsegueix una tornada a la feina segura

La fi de l’estat d’alarma s’aproxima i amb això la tornada a la feina de forma presencial, per tant, toca acondicionar les zones de treball per fer front a la nova normalitat de forma segura.

A EFIK ens hem unit a la lluita contra la pandèmia amb la implementació d’un servei integral i novedós que farà que reincorporació sigui ràpida, eficaç i segura.

Coneix el nostre pla de protecció enfront de la Covid-19.

Què oferim?

En línea amb la nostra filosofia d’oferir serveis integrals, hem buscat una alternativa que et permeti assegurar la tranquil·litat i protecció que els teus espais, treballadors i clients necessiten. Per això, el servei d’EFIK contempla:

 • instal·lació d’elements de protecció com mampares
 • mobiliari especialitzat pel control de residus contaminats
 • servei de desinfecció
 • elements de protecció preventius.

Com ho fem?

Per aquesta nova etapa hem implementat eines d’última tecnologia que ens permeten desinfectar espais complets en qüestió de minuts. A més, hem reconvertit el nostre talent per aportar solucions pensades perquè s’adaptin 100% al disseny del teu negocio.

Amb EFIK trobaràs l’aliat en qui confiar per una tornada a la feina amb màxima seguretat.

Demana el teu pressupost

Torna a treballar de forma segura amb les solucions d' EFIK. Demana el teu pressupost i començarem a rehabilitar els teus espais de manera segura i eficaç. Mantingui els seus espais segurs i nets.

  Recomanació per a protecció de l'Covid - 19 a oficina

  Amb EFIK, torna segur a la feina

  DESINFECCIÓ GENERAL DE LA TEVA OFICINA O LOCAL COMERCIAL

  Amb aquest nou servei podràs comptar amb una desinfecció total dels espais de treball de forma segura i responsable amb el medi ambient. A EFIK comptem amb màquines generadores d’ozó per higienitzar qualsevol espai i grantitzar la normalitat en la tornada a la feina.

  Amb els nostres potents generadors d’ozó podem desinfectar grans i petits espais de manera eficient gràcies als poderosos efectes d’aquest element, així els espais quedaran disponibles pel seu ús un cop hagin transcorregut 30 minuts.

  Perquè a EFIK entenem que la solució ha de ser ràpida i de qualitat.

  Avantatges de l’ozó.

  Es tracta d’un gas natural amb un altíssim poder desinfectant gràcies a la seva composició química. A més, aquest element ja ha demostrat la seva efectivitat contra el VIH, la H1N1 i altres malalties virals.

  En tractar-se d’un element natural no quedarà cap resta de residu químic a l’interior de l’espai desinfectat, permetent la reutilització dels mateixos després dels 30 minuts posteriors a la seva aplicació. Així mateix, es tracta d’una tècnica completament eco friendly.

  Desinfecció permanent pels teus espais .

  Part de la nostra aposta per mantenir els espais de treball aptes pel seu funcionament és comptar amb un pla de treball mensual que permeti controlar els focus d’infecció a l’interior de la teva empresa o oficina.

  Per això, la proposta d’EFIK inclou:

   • Neteja i desinfecció dels elements específics per la Covid-19
   • Neteja i desinfecció dels conductes d’aire
   • Superfícies lliures de patògens durant 28 dies des de l’aplicació

  D’aquesta manera ens enfocarem a la desinfecció d’elements d’alta probabilitat de contagi com les mampares de vidre, els poms de les portes, els escriptoris i tots els elements que podrien convertir-se en focus d’infecció.

  Però això no és tot, ens encarreguem d’allò que no es veu! Vetllem per garantitzar que l’aire que respires a l’oficina sigui de qualitat. D’aquesta manera tant tu com els teus treballadors comptareu amb un espai 100% higienitzat.

  Amb aquest pla d’acció d’EFIK busquem proporcionar-te tranquil·litat en la tornada a la feina presencial.

  CONTROLA ELS POSSIBLES RISCOS

  La nostra solució ens permet entregar-te elements de control que evitaran que les persones contagiades entrin al teu recinte. A EFIK t’oferim la possibilitat d’instal·lar càmeres tèrmiques o arcs de temperatura que medeixen la temperatura de les persones de manera poc invasiva i sense riscos de contagi.

  D’aquesta manera podràs tenir el 100% de control sobre la salud del teu espai de treball, reduint riscos per tu i el teu negoci. A més, amb aquestes càmeres o portals de temperatura podràs tenir la tranquil·litat de que tots els teus col·laboradors estan sans.

  Avantatges de mesurar la temperatura

  • Mantingueu els espais controlats i lliures de risc
  • Evita la propagació del virus
  • Assegura que tothom estigui sa

  Els nostres productes estan dissenyats per transmetre seguretat i tranquil·litat a tots. Contacti amb nosaltres i començarem a rehabilitar la seva oficina per a una tornada a la feina.

  Assegura’t de mantenir la distància de seguretat

  La nostra proposta a més, inclou un projecte de redistribució d’espais que permetrà no només garantitzar la distància de 2 metres sinó que a més aconseguiràs treure el màxim profit dels teus espais.

  Som experts en fer els espais més eficients, pots estar segur que amb EFIK aprofitaràs cada centímetre del teu espai i garantiràs la seguretat de les persones.

  A més, som capaços d’incloure punts d’autoneteja amb els que podràs incloure més seguretat a l’interior dels teus espais:

  • Mobles dispensadors de guants i mascaretes
  • Espais per distribuir alcohol en gel
  • Punts per llençar els elements possiblement contaminats

  Solucions que permetran que els teus espais estiguin llestos per la tornada a la feina amb seguretat per a tu, els teus treballadors i els teus clients.

  REDUEIX EL RISC DE PROPAGACIÓ

  Les mampares de protecció d’EFIK no només t’ajudaran a reduir el risc de contagi sinó que a més ho faran de manera integrada al disseny de la teva oficina. Sabem que la imatge que cada empresa transmet és important, per això t’oferim una solució a l’alçada.

  Les mampares de metacrilat tenen un índex de transparència del 93%, el que les fa quasi invisibles com el vidre, permetent que aquests elements s’adaptin a qualsevol tipus de necessitat.

  Avantatges de les mampares protectores

  • Evita el contagi dins de la teva oficina
  • Mantingues la seguretat a tots el espais
  • Conserva la imatge de la teva oficina

  A més, tenim experiència en instal·lacions ràpides perquè no hagis d’esperar dies en tenir la solució disponible al teu espai.

  Substitució de la teva aixeteria actual per aixeteria electrònica

  Com puc rentar-me les mans sense tocar superfícies potencialment contaminades? Una resposta és l’ús d’aixetes i dispensadors amb tancament automàtic, és a dir, que no requereixen tocar cap superfície amb les mans després de rentar-les.

  Aquests dispositius no requereixen cap contacte per a obrir o tancar el flux d’aigua i sabó, ja que s’activen a través d’una cel·la infraroja que intercepta la presència de la persona. Definitivament són la resposta ideal en circumstàncies en les quals no volem que els usuaris entrin en contacte amb superfícies contaminades, particularment en espais on hi ha una gran quantitat de tràfic de persones. També són la millor solució per a reduir el desaprofitament d’aigua i estalviar costos.

  Altres serveis que t'oferim

  A EFIK aconseguim que el teu negoci sigui únic, segur i diferent implementant:

  Panells Acústics

  Ens permet millorar l’acústica de qualsevol sala de forma completament integrada en qualsevol decoració.

  Reformes de locals

  Ja sigui una rehabilitació parcial o una reforma integral, ens adaptem a les teves necessitats.

  Reformes d’oficines

  Dissenyem espais eficients per a minimitzar els recursos i incrementar la productivitat del teu equip.

  CONTACTE
  Sol·licita més informació per a la protecció de COVID-19

   INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
   Responsable del tractament: ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, S.L.
   Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'Usuari i enviar el butlletí de notícies.
   Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
   Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d'obligacions legals.
   Destinataris: Prestadors de serveis o col·laboradors.
   Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: info@efik.cat
   Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.