Reformes de locals comercials

El servei de reforma de locals comercials d’EFIK

A EFIK fa més de 10 anys que realitzem reformes de locals comercials a Barcelona i aquesta experiència ens permet tenir un ampli coneixement tècnic per dur a terme tot tipus d’obres i reformes en espais comercials.

Les nostres reformes de locals estan pensades per donar solucions eficients i funcionals per tot tipus de clients. Gràcies al nostre procés de treball personalitzat podrem treballar de costat fins aconseguir els resultats desitjats.

Amb les reformes de locals d’EFIK podràs donar als teus espais un toc únic, que defineixi a la teva marca, aconseguint diferenciar-te de la competència al mateix temps que millores l’eficiència energètica del teu local comercial.

La nostra experiència ens permet adecuar esforços per dur a terme tot tipus de reformes de locals comercials, independentment de la mida del teu local, del tipus de negoci o de la necessitat.

A EFIK som experts en reformes de:

 • Reformes de botigues
 • Reformes de forns de pa
 • Reformes de bars
 • Reformes de restaurantes
 • Reformes de naus industrials

Calcula el preu de la teva reforma gràcies a la nostra calculadora de pressupostos online.

Contacta amb nosaltres

Coneix el servei de reforma de locals comercials d’EFIK

reforma locals comercials a barcelona, foto abans de la reforma reforma de locals a barcelona, imatge després de reforma

Reformes de locals comercials amb EFIK

Els nostres projectes de reforma de locals comercials estan pensats per donar solucions a tot tipus de locals. Adaptem les tècniques i eines necessàries perquè cada espai sigui únic.

A EFIK realitzem projectes de reforma integral o parcial depenent les necessitas de cada client i adaptem els pressupostos segons la realitat de cada local, negoci i reforma.

Les reformes de locals comercials permeten millorar la percepció de l’espai on es treballa, la imatge que es dóna de cara al públic i l’impacte que es genera cap als clients. Si confies en les reformes d’EFIK podràs diferenciar-te de la competència i donar un valor afegit al teu negoci.

A més, en els nostres projectes intervenen equips professionals d’enginyeria, arquitectura, disseny i decoració i instal·lacions per assegurar la qualitat del servei. Realitzem projectes integrals o parcials per a l’ampliació o restauració de locals comercials. Un valor diferencial és la presentació de renders del projecte per a generar un context on el client visualitza l’espai les característiques i el disseny corporatiu de la reforma.

Beneficis d’una reforma de locals

El pas del temps afecta a qualsevol instal·lació, sobretot als locals comercials on l’ús de les instal·lacions és diari. El trànsit i l’afluència de públic provoca el deteriorament del terra, les portes, vitrines o aparadors, disminuint la qualitat de les instal·lacions.

És per aquesta raó que comptar amb una empresa de reformes de locals adquireix una importància vital per mantenir cada espai. A més, el servei de reforma de locals comercials t’ajudarà en:

 • Reducció de costos: Totes les reformes EFIK ja siguin integrals o parcials, estan pensades per millorar l’eficiència energètica del teu local, permetent estalviar costos d’energia.
 • Optimització d’espais: Realitzem reformes de locals comercials que augmenten l’aprofitament dels espais del teu local, millorant l’organització de cada racó i aprofitant al màxim cada espai.
 • Control total: Amb EFIK podràs estar segur que el procés acabarà tal i com te’l imaginaves. Abans de dur a terme la reforma creem models en 3D perquè vegis cada detall del projecte i sàpigues en tot moment com quedarà el resultat final del teu local comercial.

Reformes integrals de locals

A EFIK som experts en reformes integrals. Comptem amb personal multidisciplinari que ens permet abarcar tots els serveis que inclou una reforma: enginyers, instal·ladors, constructors, paletes…

Gràcies al nostre servei integral som capaços de controlar cada etapa del procés de reforma per això podem garantitzar el compliment de les dates previstes i dels pressupostos aprovats. Som els únics que intervenim a la reforma del teu local, reduïm els risc de comptar amb personal aliè i optimitzem el procés de la reforma.

Tant si parlem d’una reforma parcial o integral, ens impliquem en totes les fases de planificació, definició i execució del projecte, perquè tu puguis preocupar-te només del teu negoci i gaudir dels resultats d’una reforma professional.

Com treballem la teva reforma

Ens dediquem plenament a treballar en el teu local ja sigui amb una reforma integral o una reforma parcial. Hem creat una metodologia de treball que ens permet garantitzar el compliment de cada etapa del projecte.

El nostre compromís és acompanyar-te durant tot el procés perquè tinguis claredat de l’evolució de la teva reforma de local comercial. T’oferim un servei professional i eficaç.

Com treballem una reforma de locals comercials:

 1. Disseny de la reforma: Abans d’iniciar els treballs al teu local, ens reunim amb tu per definir exactament com vols que sigui la reforma, els plaços de temps amb els que hem de treballar i ajusteme el pressupost.
 2. Pre-execució: Amb els temes anteriors definits, generem un model 3D que et permet visualitzar des de l’inici com serà el resultat de la reforma, així ens ajustem a la realitat del teu espai.
 3. Execució: Ens posem a treballar en la realització de les obres de reforma del teu local comercial, establides prèviament.
 4. Finalització: Fem entrega de l’obra finalitzada complint el temps que et vam prometre. A partir d’aquí ja pots tornar a gaudir del teu espai comercial.

Reforma de locals comercials a Barcelona: Projectes realitzats

Ens encarreguem de tot el que el teu local comercial necessita per oferir la millor imatge de cara al públic. Renovem el terra, portes, mobiliari, il·luminació i adaptem la reforma a la mida de cada client. Els més de 10 anys d’experiència al sector ens avalen com a professionals de les reformes de locals a Barcelona.

METODOLOGIA DE TREBALL Fem el que ens agrada i... es nota! Descobreix com treballem. DESCOBRIR
METODOLOGIA DE TREBALL Fem el que ens agrada i... es nota! Descobreix com treballem. DESCOBRIR

Altres serveis que t'oferim

A EFIK aconseguim que el teu negoci sigui únic, segur i diferent implementant:

Panells Acústics

Ens permet millorar l’acústica de qualsevol sala de forma completament integrada en qualsevol decoració.

Reformes d’oficines

Dissenyem espais eficients per a minimitzar els recursos i incrementar la productivitat del teu equip.

CONTACTE
Sol·licita més informació de reformes de locals comercials

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
  Responsable del tractament: ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, S.L.
  Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'usuari i l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
  Conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els seus drets: info@efik.cat
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional a la nostra política de privacidad.