Reforma de locals

Servei de reformes de locals

Vols atreure nous clients al teu negoci? El teu local necessita una nova redistribució de l’espai? Les instal·lacions del teu establiment consumeixen massa energia?

A EFIK som especialistes en:

  • Reforma de locals
  • Reforma de comerços
  • Reformes de locals públics
  • Reformes de naus industrials

Com a empresa de reformes, realitzem obres integrals o parcials per a ampliar o restaurar el teu local. Així mateix, realitzem models en 3D personalitzats per a cadascun dels nostres projectes. Així, podràs veure un model visual del resultat abans de la seva execució, de manera que puguis fer-te una idea del disseny i característiques de l’espai. T’assessorem i elaborem un pressupost a mida per a la teva empresa. Realitza la teva consulta gratuïta i sense compromís, emplenant el formulari de contacte.

Contacta amb nosaltres

Coneix més sobre el nostre servei de reforma de locals

Per què Efik és el teu partner de reformes?

La reforma de locals que proporcionem des d’Efik permet millorar la reputació del negoci i la seva visibilitat amb el públic. Amb la reforma del teu local comercial aconseguiràs potenciar la distribució de l’espai, atreure clients i millorar el confort dels teus treballadors.

En els nostres projectes intervenen equips professionals d’enginyeria, arquitectura, disseny i decoració i instal·lacions per assegurar la qualitat del servei. Com a empresa de reformes, realitzem projectes integrals o puntuals per a l’ampliació o restauració de locals. Un valor diferencial és la presentació de renders del projecte per a generar un context on el client visualitza l’espai, característiques, així com el disseny corporatiu de la reforma.

Projectes integrals a la mida de les teves necessitats

Som especialistes en obres integrals. Comptem amb personal propi d’instal·ladors, enginyers i constructors. D’aquesta manera aconseguim una relació fluida i directa amb el promotor, som els únics que intervenim en l’obra.

Tot el pes i responsabilitat dels objectius i terminis recau sobre una mateixa figura, que serà l’encarregada que el treball flueixi de la millor manera possible entre els diferents equips. Així doncs, minimitzarà les friccions i vetllarà pel compliment dels terminis de lliurament, partides i pressupostos visats en passos anteriors.

Ja sigui una reforma parcial o integral d’un local, ens impliquem en tots les fases de planificació, definició i execució del projecte, perquè tu puguis despreocupar-te.

Renovació de la decoració i interiorisme del teu local

El mobiliari i la decoració d’un local juguen un paper molt important a l’entorn del treball, influint tant al personal de l’empresa com als clients o visitants. Les línies d’interiorisme que triem per al nostre establiment estaran presents en el dia a dia i determinaran en gran manera la percepció que tindran els clients de la nostra marca.

A Efik, tenim una àmplia trajectòria a actualitzar la decoració o interiorisme dels espais dels nostres clients. El nostre objectiu és planificar cada espai perquè representi a la marca i per a atreure al target desitjat.

Estem acostumats a treballar amb prescriptors, proveïdors i marques del sector, sempre adaptant-nos a les exigències i necessitats de cada projecte.

Redueix el soroll en el teu local a través de la instal·lació de panells acústics

Un dels majors reptes als quals ens enfrontem amb el nostre local és el de fer del mateix un espai que, a més de vendre el teu producte o servei, ofereixi una experiència diferent a l’usuari. A través de la decoració, la il·luminació o l’atenció al client, podem aconseguir part d’aquesta atmosfera que busquem, però hi ha un altre aspecte clau que no podem obviar: el confort acústic.

Amb aquesta idea d’ “oferir experiències”, a Efik entenem que el confort acústic del teu local ha d’estar entre les prioritats a l’hora de dur a terme la reforma del teu local.

Sobretot en el cas d’espais en els quals el client passa un temps -per exemple, els restaurants- hem de planificar com evitar la generació de soroll d’ambient i ressons que poden ser molestos i espatllar el moment a l’usuari.

Per a solucionar-ho, a Efik realitzem la instal·lació de panells acústics al teu negoci. Tant si es tracta d’una reforma total o parcial del teu local, treballem perquè el teu local quedi lliure de sorolls molestos. Si vols saber més sobre com realitzem la instal·lació de panells acústics, visita el nostre servei d’Acústica i Disseny.

METODOLOGIA DE TREBALL Fem el que ens agrada i... es nota! Descobreix com treballem. DESCOBRIR
METODOLOGIA DE TREBALL Fem el que ens agrada i... es nota! Descobreix com treballem. DESCOBRIR

Altres serveis que t'oferim

A EFIK aconseguim que el teu negoci sigui únic, segur i diferent implementant:

Panells acústics

Ens permet millorar l’acústica de qualsevol sala de forma completament integrada en qualsevol decoració.

Protecció COVID-19

El procés de reincorporació a la feina, s’ha de fer garantint la seguretat i la salut de les persones treballadores

Reformes d'oficines

Dissenyem espais eficients per a minimitzar els recursos i incrementar la productivitat del teu equip.

CONTACTE
Sol·licita més informació de rehabilitació de locals