Política de privacitat

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL

Sempre es va a respectar la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica .

Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació s’ha de dirigir a la seu de l’empresa AVINGUDA DELS Vents 9-13 1-1 escl A 08917 Badalona, escriure’ns al següent correu info@efik.cat o truca’ns al 931 600 131.

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web de (https://efik.cat/) implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

Qualsevol tipus de notificació i / o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i / o correu certificat. RESPONSABILITATS

EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL es compromet a la retirada o, si s’escau bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ ordre públic.

Tampoc l’empresa es farà responsable dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà només orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar s’ha d’acudir a alguna de les botigues físiques amb què compta EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa.

Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL

Tota la informació que es rebi a la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL de manera gratuïta. No envieu, informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de (EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, SL són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen al web de EFIK – ENERGIES I TELECOMUNICACIONS dE CATALUNYA, SL a l’efecte de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Badalona, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.