Calcula el preu de la teva reforma

Vols saber quant costa una reforma?

Utilitza la nostra calculadora de reformes per tenir un preu estimat de quant et pot costar la reforma del teu espai. Omple tots els camps on necessites que realitzem una intervenció, completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu per afinar els detalls i concretar la realització de la teva reforma.

Has de tenir en compte que els resultats de la calculadora de reformes són orientatius i la seva concreció dependrà de diversos factors com: qualitat desitjada, acabats de cada partida i altres peticions addicionals que puguin sumar-se al pressupost. Les partides de mobiliari d’oficina i mampara són les que poden alterar el pressupost en funció dels metres quadrats.

Per arribar a aquestes conclusions hem realitzat un estudi sobre les diferents partides d’obres i costos, d’un ventall ampli de remodelacions i instal·lacions d’oficines realitzades en els darrers anys per EFIK.

01

Introdueix la superfície a reformar:

m2

02

Selecciona les reformes a realitzar:

Són els treballs de protecció de zones comuns de l’edifici i l’ascensor, així com dels elements de l’oficina que es conserven i que han d’estar protegits durant tota l’obra.

Demolició de divisions (obra, pladur, mampara), falsos sostres, instal·lacions, paviments, enrajolats (banys), mobiliaris (office, oficina) tancaments interiors i exteriors (portes, finestres), contenidors d’enderrocs i la taxa d’abocador autoritzat.

Treballs d’obra de paleta: ajudes necessàries per cada industrial que vagi a treballar a la reforma, enrajolats, guixos i esquerdejats, així com totes les rematades necessàries per la correcta execució dels treballs.

Mobiliari d’office (sense electrodomèstics), sanitaris, aixetes, lampisteria, evaluació…

Fals sostre enregistrable format per plaques metàl·liques microperforades, amb vel acústic i amb perfilería vista, acabat lacat color cris.

Des de paviment porcelànico, passant per parket, paviments surats, vinílics, etc.

Des de pladur (15+45+15) fins a mampara doble cristall, etc.

Portes interiors, petit armari a mesura, etc.

Pintura plàstica amb textura llisa, color blanc, acabat mat, sobre paraments horitzontals i verticals interiors de guix o escaiola

Tecnologia LED

Nova instal·lació elèctrica i de veu i dades

Climatització

Cortines

Taules, cadires, arxivadors, etc. (6 llocs)

Pressupost aproximat

03

Contacta amb nosaltres: