Calcula el preu de la teva reforma per a empreses

Vols saber quant costa una reforma?

Utilitza la nostra calculadora de reformes per tenir un preu estimat de quant et pot costar la reforma del teu espai. Omple tots els camps on necessites que realitzem una intervenció, completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu per afinar els detalls i concretar la realització de la teva reforma.

Tingues en compte que les reformes van destinades a locals i oficines, en cap cas van enfocades a habitatges de particulars.

Has de tenir en compte que els resultats de la calculadora de reformes són orientatius i la seva concreció dependrà de diversos factors com: qualitat desitjada, acabats de cada partida i altres peticions addicionals que puguin sumar-se al pressupost. Les partides de mobiliari d’oficina i mampara són les que poden alterar el pressupost en funció dels metres quadrats.

Per arribar a aquestes conclusions hem realitzat un estudi sobre les diferents partides d’obres i costos, d’un ventall ampli de remodelacions i instal·lacions d’oficines realitzades en els darrers anys per EFIK.

01

Introdueix la superfície a reformar:

m2

02

Selecciona les reformes a realitzar:

Són els treballs de protecció de zones comuns de l’edifici i l’ascensor, així com dels elements de l’oficina que es conserven i que han d’estar protegits durant tota l’obra.

Demolició de divisions (obra, pladur, mampara), falsos sostres, instal·lacions, paviments, enrajolats (banys), mobiliaris (office, oficina) tancaments interiors i exteriors (portes, finestres), contenidors d’enderrocs i la taxa d’abocador autoritzat.

Treballs d’obra de paleta: ajudes necessàries per cada industrial que vagi a treballar a la reforma, enrajolats, guixos i esquerdejats, així com totes les rematades necessàries per la correcta execució dels treballs.

Mobiliari d’office (sense electrodomèstics), sanitaris, aixetes, lampisteria, evaluació…

Fals sostre enregistrable format per plaques metàl·liques microperforades, amb vel acústic i amb perfilería vista, acabat lacat color cris.

Des de paviment porcelànico, passant per parket, paviments surats, vinílics, etc.

Des de pladur (15+45+15) fins a mampara doble cristall, etc.

Portes interiors, petit armari a mesura, etc.

Pintura plàstica amb textura llisa, color blanc, acabat mat, sobre paraments horitzontals i verticals interiors de guix o escaiola

Tecnologia LED

Nova instal·lació elèctrica i de veu i dades

Climatització

Cortines

Taules, cadires, arxivadors, etc. (6 llocs)

Pressupost aproximat

03

Contacta amb nosaltres:

  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
  Responsable del tractament: ENERGIES I TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA, S.L.
  Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l'usuari i l'enviament de newsletters, comunicacions comercials i promocions.
  Legitimació del tractament: Interès legítim i consentiment de l'interessat/da.
  Conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu o durant el temps necessari per al compliment de les obligacions legals.
  Destinataris: Prestadors de servei o col·laboradors.
  Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els seus drets: info@efik.cat
  Informació addicional: Pot consultar la informació addicional a la nostra política de privacidad.