EFIK | 27 desembre 2023 |

10 Errors que has d’evitar a l’hora de reformar el teu local

La reforma d’un local comercial pot ser un projecte emocionant i ple de possibilitats, però també pot convertir-se en un malson si no es planifica adequadament. A més de considerar el disseny i la funcionalitat, és fonamental tenir en compte el pressupost i evitar cometre errors que puguin portar a sobrecostos i retards en el projecte. En aquest article, et presentarem els 10 errors més comuns que has d’evitar a l’hora de reformar el teu local, perquè puguis dur a terme una remodelació reeixida i dins de les teves possibilitats econòmiques.

 

TAULA DE CONTINGUT

 

1. No establir un pressupost realista

Un dels errors més greus que pots cometre en reformar el teu local és no establir un pressupost realista des del principi. És important que tinguis en compte totes les despeses involucrades en la reforma, com els materials, la mà d’obra, els permisos i les llicències necessàries. A més, has de preveure un marge per a imprevistos i contingències. Si no tens clar quant estàs disposat a invertir en la reforma, és probable que acabis gastant molt més del planejat. Per això, abans de començar qualsevol treball, assegura’t de tenir un pressupost detallat i realista.

 

2. No contractar professionals qualificats

Un altre error és intentar estalviar diners contractant persones no qualificades per a realitzar la reforma. Si bé contractar professionals pot semblar més costós en un principi, a llarg termini t’estalviarà diners i maldecaps. Els experts en remodelació de locals comercials tenen els coneixements i l’experiència necessaris per a dur a terme el projecte de manera eficient i segura. A més, solen tenir contactes amb proveïdors i poden aconseguir millors preus en els materials necessaris. No escatimis en qualitat i contracta sempre a professionals qualificats.

como calcular el precio de una reforma

 

3. No tenir en compte les normatives i regulacions

Un error molt freqüent és no informar-se adequadament sobre les normatives i regulacions locals abans d’iniciar la reforma del teu local. Cada ciutat té les seves pròpies lleis i requisits quant a llicències, permisos i codis de construcció. Si no compleixes amb aquestes regulacions, podries enfrontar-te a multes i retards en el projecte. Abans de començar qualsevol treball, assegura’t d’investigar i complir amb totes les normatives pertinents. A més, consulta amb un advocat o expert en la matèria per a assegurar-te que tot està en ordre.

 

4. No planificar adequadament el disseny i la distribució de l’espai

Un error que pot afectar significativament l’èxit del teu local és no planificar adequadament el disseny i la distribució de l’espai. Abans de començar la reforma, és fonamental tenir una idea clara de com vols que es vegi i funcioni el teu local. Considera aspectes com la il·luminació, la circulació de clients, la ubicació dels taulells i les àrees d’emmagatzematge. També és important tenir en compte les necessitats del teu negoci i pensar en com el disseny pot ajudar-te a millorar l’experiència dels teus clients. Un disseny mal planificat pot portar a problemes de funcionament i pèrdua de vendes.
 

pequeña

 

5. No tenir en compte l’impacte en la imatge del teu negoci

Un error que has d’evitar costi el que costi és no tenir en compte l’impacte que la reforma del teu local pot tenir en la imatge del teu negoci. L’aparença del teu local és fonamental per a atreure i retenir clients. Si la reforma no està alineada amb la identitat de la teva marca o no reflecteix els valors del teu negoci, pots perdre clients i danyar la teva reputació. Assegura’t que el disseny i la decoració del teu local siguin coherents amb la imatge que desitges transmetre i que reforcin la identitat de la teva marca.

 

6. No considerar les necessitats futures

Un altre error comú és no tenir en compte les necessitats futures del teu negoci en reformar el teu local. Abans de fer qualsevol canvi, pensa en com pot evolucionar el teu negoci en el futur i adapta el disseny i la distribució de l’espai en conseqüència. Això t’estalviarà costos addicionals en reformes posteriors.

 

7. No invertir en materials de qualitat

És temptador estalviar diners optant per materials més barats, però això pot ser un error a llarg termini. Els materials de baixa qualitat no sols es desgasten més ràpid, sinó que també poden donar una mala imatge al teu negoci. Inverteix en materials duradors i de qualitat per a garantir un resultat satisfactori i durador.

 

8. No tenir en compte la il·luminació

La il·luminació és un aspecte crucial en qualsevol local. No planificar adequadament la il·luminació pot resultar en un espai fosc i poc acollidor. Considera diferents tipus d’il·luminació, com la llum natural, llueixes LED i llum ambiental, per a crear un ambient agradable i ressaltar els punts clau del teu local.

 

ins

9. No preveure suficient temps per a la reforma

Un altre error comú és subestimar el temps necessari per a la reforma. Els imprevistos són comuns en qualsevol projecte de construcció, per la qual cosa és important comptar amb un marge de temps addicional per a evitar retards i estrès innecessaris.

 

10. No fer un seguiment i controlar els costos

Finalment, però no menys rellevant, és considerable fer un seguiment i controlar els costos durant tot el procés de reforma. Mantingues un registre detallat de totes les despeses i compara’l amb el teu pressupost inicial. D’aquesta manera, podràs identificar i corregir qualsevol desviació financera a temps.

 

Conclusió

Reformar un local comercial pot ser un procés complicat, però evitant aquests errors freqüents, pots assegurar-te que el teu projecte sigui un èxit. Establir un pressupost realista, contractar professionals qualificats, complir amb les normatives, planificar adequadament el disseny i tenir en compte l’impacte en la imatge del teu negoci són aspectes clau a considerar. Recorda que la reforma del teu local no sols és una inversió econòmica, sinó també una inversió en la imatge i l’èxit del teu negoci.

 

Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Solicita más información sobre nuestros servicios