EFIK | 11 juliol 2023 |

Abans i després d’una reforma de local, tots els passos a seguir

Com crear un espai propi, innovador, creatiu i modern. Així és la Reforma de Local de la qual us parlarem en aquest post. Es tracta d’un projecte complex però amb uns resultats increïbles que hem realitzat per a la Tintoreria Elva.

La proposta de reforma per a aquest projecte consisteix en la Reforma interior del Local, el disseny i la fabricació de nou mobiliari. Aquests tres procediments són crucials per a aconseguir un canvi radical en l’abans i després d’una Reforma de Local en particular.

Reforma local

L’abans de la reforma

Veient les característiques de l’immoble vam voler aconseguir un aspecte completament revolucionari a l’anterior, havent de restaurar punts imprescindibles per a seguir amb el nostre criteri de reforma i sobretot amb total llibertat d’acció.
El primer pas que vam tenir en compte va ser valorar els punts que volíem canviar.

  • Lluminositat
  • L’espai i l’amplitud
  • L’accessibilitat i el bon ús de les instal·lacions
  • Imatge corporativa

El després de la reforma

El primer que vam fer va ser restaurar el sostre voltat juntament amb la instal·lació lumínica i la reparació de les parets i pintura. Així, d’aquesta manera la tintoreria ofereix una sensació de major espai i amplitud, no sols en el llindar del local, sinó en l’obrador i el magatzem.

En EFIK, considerem important que a part de prioritzar el disseny de la reforma, també s’afavoreixi l’accessibilitat i el bon ús de les instal·lacions. És per això que també decidim col·locar un paviment de parquet nou i remodelar les portes d’accés.

Un altre aspecte molt important i que a diferència dels anteriors influeix molt més en relació amb el públic i els clients, és la reforma que duem a terme quant als tendals exteriors, els detalls dels rètols i el nou logotip corporatiu de la marca.

Después de la reforma de un local

L’aparença i el componiment també són dos conceptes que formen part de les nostres Reformes de Locals a Barcelona. Parlem llavors de la imatge i la visió que projecta el negoci cap als consumidors. Per tant, dissenyem i instal·lem un nou antullada amb la finalitat de dotar al nostre client de més presència.

I fins aquí el post en el blog d’aquesta setmana. Esperem que us hagi agradat la reforma!

Sempre és un plaer compartir el contingut que anem actualitzant! Aviat publicarem més articles sobre Reforma de Locals i Reforma d’Oficines.

I ja saps…. En Efik som especialistes en reformes integrals

Treballem reformant tota classe d’espais. Cada projecte és diferent i ens el prenem com un repte, Vols donar-li un canvi radical al teu espai? No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, t’oferirem la informació que necessitis per a la teva reforma!

Solicita más información sobre nuestros servicios