EFIK | 11 juliol 2023 |

Com reformar oficines en el menor temps possible

Estàs pensant fer una reforma en la teva oficina però no vols que la teva activitat laboral es detingui? Clarament el factor temps és una cosa que a tots ens preocupa, per això en EFIK volem explicar-te el que has de tenir en compte perquè una empresa treballi en el menor temps possible però sempre garantint els resultats i la qualitat que la teva oficina mereix.

Comencem pel principi.

El que hem de tenir clar és que el temps estimat per a una reforma d’oficina variarà en funció dels metres de cada espai. No és el mateix una oficina de 5 metres quadrats que només es compon d’un despatx, que un pis de 80 metres quadrats on hi ha sales de reunions, despatxos, taules, cadires, escriptoris i fins pot tenir una sala menjador.

Per aquest motiu, com cada cas s’ha d’analitzar per detingudament, des de Efik volem explicar-te quins factors poden ajudar a reduir el cost temporal i econòmic de les reformes d’oficines, a continuació us expliquem els principals:

  1. Coordinació entre els equips de la reforma

És important la coordinació entre les diferents persones que intervenen en el procés de presa de decisió de la reforma. Tenir clar el projecte és crucial per a no veure incrementats els costos per canvis de rumb durant el desenvolupament de la reforma.

     2. Elecció de l’arquitecte adequat

Les reformes d’oficines són projectes molt importants per a qualsevol empresa i, encara que vulguem realitzar les nostres reformes en el menor temps possible, hem de dedicar temps a assegurar-nos de trobar al millor arquitecte per al nostre projecte. Hem de recollir informació sobre la seva trajectòria professional, demanar referències, llambregar la seva porfolio, posar-nos en contacte directament amb la persona, etc. Conèixer bé a l’arquitecte, establir un primer vincle amb ell i conèixer la seva metodologia de treball ens oferirà la confiança necessària per a deixar el projecte a les seves mans.

     3. Deixa’t assessorar pels especialistes

Per a obtenir uns resultats òptims en les reformes d’oficines és molt important escoltar, tenir en compte i respectar a tots els especialistes que intervenen en el procés de remodelació. Una bona comunicació entre els diferents agents involucrats ens permetrà realitzar la reforma en menor temps i assegurar-nos els bons resultats. En cas contrari, si no se segueix aquest conjunt de procediments, el projecte pot veure’s alterat i amb costos més elevats.

    4. Comparar entre diferents empreses de reformes

Igual que ens hem de preocupar per seleccionar a l’arquitecte més adequat al nostre projecte, també és de crucial importància cerciorar-nos que triem al millor constructor per a encarregar-se de la remodelació de la nostra oficina. Per a això, és necessari demanar i comparar pressupostos, conèixer els tipus de materials que s’utilitzaran, els preus, la rapidesa, les condicions, etc. També hem de demanar referències i projectes antics, i conèixer directament i conversar amb els representants de l’empresa de reformes.

    5. Triar una empresa de reformes integrals

Un dels elements que provoquen major demora en la finalització de les nostres reformes és la coordinació dels diferents actors involucrats en el projecte. Quantes més empreses intervinguin en la reforma, més lent serà el procés perquè més persones han de posar-se d’acord. Per això, si comptem amb una empresa de reformes integrals, aquesta s’encarregarà de la subcontractació d’altres serveis i es responsabilitzarà de cada procés. És important que compti amb una àmplia xarxa de contactes que afavoreixi la bona coordinació i uns resultats finals òptims.

Per a reduir el temps de reforma d’una oficina no hi ha una fórmula màgica, però sí que podem assegurar-nos de triar als millors professionals que faran que el nostre projecte flueixi.

Per això, des de EFIK, gràcies a la nostra experiència en el sector i l’àmplia gamma de professionals amb la qual treballem, podem ajudar-te a fer-ho molt més fàcil i ràpid. Contacta amb nosaltres, i explica’ns com vols que sigui la teva nova oficina.

Solicita más información sobre nuestros servicios