EFIK | 11 juliol 2023 |

EFIK – Reforma d’oficina Garcia Munte Energia

Fa setmanes que esperem aquest dia i per fi ha arribat el moment de publicar en el nostre blog, l’article sobre la Reforma d’Oficina “Garcia Munte Energia”.

Abans de començar qualsevol  reforma, és fonamental conèixer i saber a la perfecció quines són les obligacions definides i acordar tot el que s’hagi d’implementar, com en aquest cas en concret: els materials, les finestres, les portes, l’estil i el disseny de la reforma, el mobiliari, les tonalitats de colors, la distribució dels espais, etc.

Una vegada vam tenir tots aquests aspectes definits, juntament amb els corresponents plans i pressupostos, decidim programar i executar tots els treballs a desenvolupar durant la reforma, com per exemple: l’obra de paleta, la lampisteria, l’electricitat, la pintura, la fusteria, etc.  Per tant, per a fer seguir tots aquests treballs de manera estructurada i eficient, necessitem les màximes prestacions dels nostres professionals i de cadascun dels seus equips especialitzats en cada àrea.

A continuació us expliquem les principals labors i fases que emprem per a desenvolupar aquesta Reforma d’Oficina en particular:

Reforma de Oficina - Reforma Integral

  • Permisos d’obres

Per a realitzar qualsevol tipus de reforma tant si és de locals o d’oficines, és imprescindible tramitar o aconseguir una llicència i els permisos d’obres requerits. Amb això ens referim, a les autoritzacions municipals necessàries per a efectuar qualsevol tipus de construcció.  En aquest cas disposem de professionals que saben com se sol·licita un permís d’obres i quina classe de llicències i permisos existeixen.  Des de EFIK, sempre ens anticipem als esdeveniments i gestionem aquest tipus d’operacions amb antelació. Per tant, no vam tenir cap imprevist ni prohibició per a tirar endavant amb la reforma de Garcia Munte Energia.

  • Trasllat inicial

El segon pas va ser buidar totes i cadascuna de les zones que s’anaven a reformar. Per a això també hem de considerar diversos aspectes. És a dir, tot aquell material que es vol reutilitzar, l’empaquetat, el desmuntatge, el trasllat i el magatzematge. Tot això ho vam fer per compte propi, però a vegades contractem una empresa externa de transports.

  • Obra de paleta

Els treballs d’obra de paleta que desenvolupem en aquesta Reforma d’Oficina són els següents:

Ens assegurem del correcte anivellament del sòl, substituïm i reforcem les estructures danyades, construïm envans, esquerdes i forats en les parets, preparem les regates perquè poguessin transitar els tubs i el cablejat de les instal·lacions i també els premarcs de les portes i les finestres.

  • Instal·lacions

En relació amb aquesta fase, vam haver de condicionar totes les instal·lacions per a l’oficina. Parlem doncs de col·locar i dipositar les canonades d’aigua, la calefacció, l’aire condicionat, la ventilació, el sistema de seguretat i d’emergència, el sòl tècnic, les mampares de vidre,  els conductes de gas, també el cablejat elèctric, els telèfons i òbviament, Internet.

Més endavant, al llarg d’aquest article, veureu fotos de l’abans i el després de la reforma. Perquè us feu a la idea de cadascun d’aquests passos.

  • Revestiments i paviments

Aquests treballs es troben dins del grup de l’obra de paleta, i després d’acabar totes les instal·lacions decidim protegir i adornar amb una capa de material totes les superfícies,  parets, sòls i sostres.

Seleccionem diferents varietats de materials que combinessin entre si, com la porcellana, la fusta, el vidre i el  paper tintat. A més de colors com el negre i el blanc. Cadascun dels materials i acabats van ser molt necessaris per a efectuar la reforma i evitar imprevistos.

Per al sostre i el sòl, col·loquem làmines de cartó guix. Al cap i a la fi és una alternativa molt més econòmica que rehabilitar el sostre per complet. A més, ens permet ocultar petites irregularitats i desperfectes, instal·lar qualsevol tipus d’il·luminació, ocultar els cables i els tubs de les instal·lacions.

Reforma Oficina Barcelona

  • Aluminis 

Aquesta faceta correspon al subministrament i instal·lació de tots els elements fabricats amb estructures d’alumini. Com són les portes, les finestres, les cristalleries, les persianes, etc.

  • Pintura

És molt important en la primera part d’aquesta fase, emprar la pintura correctament per a tapar i allisar totes les irregularitats que puguis trobar en les parets. A si que cobrim tots els espais per a no tacar i apliquem dues capes de pintura per a envernissar bé les àrees a acolorir.

  • Equipaments

En aquesta etapa, equipem tots els espais segons les seves prestacions. Amb aquesta aportació, aconseguim modernitzar cadascun dels racons de l’oficina. Per exemple, la cafeteria, tots els mobles dels despatxos, les zones comunes i també, canviem tots els dispositius tecnològics.

  • Neteja

I finalment, una vegada acabem la Reforma d’Oficina emprem una neteja a fons de tots i cadascun dels espais i racons que van quedar plens de pols, taques i rastres de materials o fins i tot pintura. Utilitzem productes especials i ho vam fer també a través de màquines adequades per a aquesta mena d’accions.

Reforma Oficina Barcelona

Com podeu comprovar, en EFIK podem actuar de manera integral o puntual en labors d’ampliació o restauració de Reformes d’Oficines a Barcelona.

Per a aquesta reforma en particular, hem disposat  d’un extens  equip de professionals  que ens ha permès  comptar amb una àmplia varietat de recursos eficients per a totes i cadascuna de les accions desenvolupades. Contacta amb nosaltres.

Una forta salutació a tots i fins a la setmana que ve.

Solicita más información sobre nuestros servicios