EFIK | 31 octubre 2023 |

Estàs buscant una empresa de reformes d’oficines a Barcelona?

Si estàs buscant una empresa de reformes per al teu local a Barcelona aquest article t’interessa!

 

Taula de continguts

Necessites Fer Una Reforma i No Saps Per On Començar?

 

Pots tenir clar que el millor per a fer la reforma que desitges, és contractar una empresa especialitzada en elles, però, necessites alguns consells per a no equivocar-te en la teva elecció.

A continuació destacarem els aspectes més importants a tenir en compte abans de contractar una empresa de reformes per al teu projecte.

 

Pots Fer La Reforma Dels Teus Somnis?

 

Aquesta és de les primeres preguntes que has de fer-te a tu mateix abans de contractar una empresa de reformes.

No tots els projectes són iguals i, a vegades, el que imaginem només pot fer-se realitat en la nostra ment.

Cal tenir en compte el següent;

  • La viabilitat del projecte (condicions com el mateix estat del local).
  • L’atorguessin tots els permisos legals necessaris per a dur a terme la reforma.

 

Si vols donar una nova imatge a la teva oficina, però no pots complir amb els requisits anteriors, tal vegada has de replantejar-te el projecte que tenies al cap.

Una nova idea pot portar amb si la solució al problema.

 

Estableix El Tipus De Reforma Que Vols Fer

 

Has de tenir molt clar que és el vol fer i aconseguir amb aquesta reforma, Vols fer una reforma integral de l’espai? Només necessites canviar una habitació? Desitges crear nous espais oberts? Per a evitar els pressupostos inflats el més convenient és saber per endavant el que volem, així podrem evitar les despeses innecessàries que no fan més que encarir la teva reforma.

Has de pensar, analitzar i delimitar les obres que desitges fer, així com els materials que desitges utilitzar per a realitzar la reforma.

Reflexiona en les teves necessitats i gustos, al cap i a la fi és una obra per al teu local, així que t’ha d’agradar a tu totalment.

És important que a més d’estudiar bé les teves necessitats, defineixis el teu pressupost i consultis els preus de diverses empreses.

 

La Importància De Sol·licitar Diversos Pressupostos Abans De Contractar Una Empresa De Reformes

 

Internet ens dona la possibilitat de visualitzar el que una reforma ens pot costar. Abans de contractar una empresa de reformes, és crucial comparar diversos pressupostos i no et quedis amb el primer que se t’ofereixi. A més, és rellevant que sàpigues que les quantitats que ofereixen les calculadores en línia són aproximades. Només amb un pressupost ben detallat i amb les partides que s’inclouen en ell ben explicades sabràs la quantitat total a pagar.

Inverteix en la reforma si vols un bon resultat, investiga les opcions, els materials, la professionalitat dels treballadors i altres aspectes que poden estalviar-te molts disgustos i diners.

Recorda que moltes vegades el barat, al final, surt car.

 

Consells previs per a triar una empresa de reformes amb èxit

  • Visita a les empreses seleccionades
  • Sempre empreses que treballin sobre plans
  • Empreses de reformes que s’encarreguin de tot

Hi ha empreses que confirmen estar especialitzades en reformes integrals, però que no s’encarreguen directament d’uns certs treballs. Assegura’t que l’empresa que contractis, s’encarrega de tot, per a evitar haver de contractar altres professionals per a acabar la teva obra.

Aquest és un punt important per a poder coordinar de manera correcta el projecte.

EFIK. Qui Som?

 

Som una empresa de reformes, el nostre servei de reformes d’oficines i locals a Barcelona, s’encarrega de projectes integrals o ben parcials.

Ens enfoquem en el disseny i decoració d’oficines modernes, garantint la seguretat i qualitat dels materials amb els quals treballem.

Com a equip, oferim solucions eficaces i adaptades a les necessitats de cadascuna de les reformes que realitzem.

Oferim els serveis de reformes integrals, professionals, a temps..

Som especialistes a oferir solucions acústiques integrals per a oficines d’empresa, treballs d’obra de paleta, interiors d’oficines modernes, il·luminació ambiental d’oficina, etc.

Amb EFIK, comptes amb una calculadora amb la qual poder aproximar el preu del cost de la reforma, a part de poder contactar amb nosaltres per a qualsevol tipus de dubte.

Com Treballem

 

En EFIK ens comprometem amb tu de principi a final del projecte, abordem cada projecte de manera íntegra, la qual cosa ens permet tenir control total sobre el procés.

  1. Ens reunim amb tu.
  2. Estudiem l’espai.
  3. Dissenyem la proposta de reforma.
  4. Efectuem el teu projecte.

La Nostra Visió

 

Tenim una experiència de deu anys dissenyant i renovant els espais de treball dels nostres clients perquè aquests representin la seva marca i els seus valors.

Al principi ens centrem en l’equipament de mobiliari i mampares d’oficina, però amb el temps i les demandades necessitats dels nostres clients hem desenvolupat una oferta integral que ens permet afrontar qualsevol repte en l’àmbit de la reforma i equipament.

Som distribuïdors oficials de marques de mobiliari, sostres, sòls i mampares d’oficina d’alt nivell.

Executem instal·lacions elèctriques, de clima i obra civil mitjançant el nostre equip de professionals especialitzats en cadascuna de les necessitats sol·licitades.

Ens basem en l’optimització dels processos i equips de treball, la qual cosa ens permet abastar als terminis de lliurament establerts i minimitzar les desviacions pressupostàries.

Esperem que aquest article t’hagi ajudat a aclarir les teves idees. Si desitges obtenir més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres, estarem encantats de reformes l’espai que desitgis.

Solicita más información sobre nuestros servicios