EFIK | 11 juliol 2023 |

Evitar errors en la teva reforma d’oficina

En aquest article comentarem alguns errors que hem d’evitar en una reforma d’oficina.

És molt habitual en les empreses realitzar reformes , ja sigui a causa d’una ampliació o reducció, per un canvi de localització o bé per una modernització de les instal·lacions per a millorar la imatge. Però també és igual d’habitual cometre errors durant la reforma d’oficines.

En Efik considerem les reformes d’oficines com una inversió, ja que amb elles aconseguim millorar molts aspectes començant per la imatge de l’empresa, millorant els processos interns i les instal·lacions que oferim als nostres treballadors. D’aquesta manera millorem la seva productivitat perquè la reforma ens compensi.

Principals errors en una reforma d’oficina

Abans de posar-se a la feina és imprescindible conèixer alguns dels errors més comuns en efectuar la reforma d’una oficina.

  • No planificar tota la reforma

Un dels errors més freqüents, encara que sembli obvi, és el no planificar al mil·límetre la reforma de l’oficina. És un aspecte molt important perquè hem de tenir en compte la situació de partida, cadascuna de les necessitats tant dels empleats com de l’empresa, l’estètica, etc.

La planificació ha de ser precisa i detallada a més de seguir unes pautes específiques per a poder aconseguir el nostre objectiu final.

Planificar bé la reforma de l’oficina ens suposa un estalvi de temps i diners en el pressupost. 

  • No optimitzar prou el temps

Altre dels errors més freqüents a l’hora de reformar l’oficina és no aprofitar bé el temps. Independentment del volum de la reforma, les obres d’aquest tipus sempre requereixen un esforç i treball addicional.

Abans de realitzar la reforma, és imprescindible organitzar al detall cada etapa del procés i treballar segons els terminis. D’aquesta manera serà possible disposar de major marge de temps per si sorgeixen imprevistos que puguin arribar a retardar-la.

  • No fer cas als professionals

Una de les claus perquè una reforma d’oficina tingui èxit és deixar que els professionals del sector ens assessorin.

En Efik disposem d’empleats amb gran capacitació i una àmplia experiència per a oferir solucions integrals en el seu camp.

Si no disposes d’idees clares quant a la reforma, és indispensable comptar amb un professional del sector, que a més d’aclarir qualsevol mena de dubte, s’adaptarà al pressupost de què disposis.

  • Crear un espai sense pensar en el futur

Aquest és un dels errors més comuns en les reformes d’oficina. Crear espais sense reflexionar en les funcions que hauran de desenvolupar els empleats i les necessitats que necessiten cobrir és un error. Fins i tot hem de pensar si en un futur necessitarem expansions o modificacions.

És important que els espais estiguin adequats a les necessitats de cada treballador, ja que si no ho estan, poden provocar incomoditats en les tasques diàries que afectin directament la seva productivitat.

  • Mobiliari inadequat

Aquest és un error habitual en la realització de reformes d’oficina. És freqüent conformar-se amb qualsevol mena de mobiliari al principi. Però s’han de tenir en compte molts factors, com que les cadires siguin ergonòmiques o que el mobiliari compti amb una certa comoditat i utilitat.

Complint amb aquests aspectes bàsics i mantenint un equilibri entre disseny i comoditat, l’èxit de la reforma està assegurat.

Si desitges saber més sobre el mobiliari d’oficina més adequat per a la teva reforma pots visitar un dels nostres últims articles.

  • No disposar d’un termini raonable

Molts dels clients programen la reforma de la seva oficina en períodes de vacances. És el més habitual quan s’ha de reformar una oficina en la qual actualment estàs treballant.

També és molt habitual que el termini previst de la reforma no correspongui amb l’actuació que realitzarem. Pel que hem de planificar les solucions corresponents perquè tot sigui més fàcil, com per exemple, llogar un altre espai de treball durant la reforma o recórrer al teletreball.

Hem de tenir en compte que no sols es tracta del temps que trigarem a executar la reforma, sinó que també hem de comptabilitzar el termini per a instal·lar els equips corresponents i que els empleats s’instal·lin.

  • No tenir pressupost suficient

Portar a cap una reforma d’oficina és una inversió important. Hem de triar una empresa que ens proporcioni les garanties necessàries i un preu que s’adapti a les nostres possibilitats, tenint en compte sempre que poden aparèixer imprevistos que facin augmentar el cost.

Si vols fer una reforma d’oficines a Barcelona pots contactar amb nosaltres i t’assegurarem un tracte professional.

Solicita más información sobre nuestros servicios