EFIK | 11 juliol 2023 |

Mampara COVID, una barrera transparent contra el virus

En aquests moments, la societat està recuperant a poc a poc la normalitat, però no com la coneixíem abans ni molt menys. Ara la màscara és una cosa que ja forma part de nosaltres i de la nostra indumentària, ja que és obligatori portar-la per a pràcticament tot. Tenir un gel hidroalcohòlic damunt, també és una altra de les coses que es fa en la “nova normalitat”. De moment, qualsevol defensa possible contra el virus està recomanada i en diversos espais de treball s’estan començant a prendre mesures que integren la instal·lació de mampares protectores. Per aquesta raó, en l’article d’avui et presentem la mampara COVID anticontagis.

Mampara de metacrilato contra el covid-19 transparente

Quin tipus de mampares segures existeixen per als llocs de treball?

Els dos principals tipus de mampares anticontagis són una, amb base per a implantar-la directament sobre taulells o taules, i una altra per a penjar-la.

El tall per làser és la tecnologia usada per a fer acabats perfectes en la mampara contra el COVID.
Avui dia el mercat dona diversos tipus d’aquestes proteccions pensades per a espais diferents, per la qual cosa tenen la possibilitat d’aconseguir diverses grandàries així com amb diferent gruix i disseny.

Mampares multifuncionals

Vestidures perpendiculars que permeten partir els espais per a esquivar el contagi del coronavirus. En parlar d’una forma multifuncional, ens permet el fet d’adaptar l’espai a les nostres necessitats. Poden ser mampares estàtiques o amb un sistema de premsa amb fulla fixa. Estàtiques al sòl o amb rodes en la base per a permetre la mobilitat i el canvi de lloc d’aquesta.

Mampares per a taulell anticontagis

Garanties perpendiculars fixades per a la protecció de totes les persones, ja siguin empleats o clients. Mampares amb i sense buits per a l’intercanvi de productes, documents, etcètera. Les dues possibilitats de muntatge per a la col·locació d’aquestes mampares són: frontal o angular. Les mesures són totalment adaptables a les necessitats de cada client.

Tipus de mampares ideals per a oficines i restaurants

Aquesta protecció és una mampara ideal per a organitzar als usuaris o clients, protegint-los amb la seva estructura de metacrilat de 3 mil·límetres de gruix i les seves bases de 4 mil·límetres de gruix i 30 centímetres d’ample per a donar estabilitat sobre qualsevol àrea.

És una de les mesures amb major volum de crítiques positives, sobretot per usuaris que estan en algun lloc de cara al públic, com podria ser una farmàcia, o qualsevol altre centre.

Les mampares de metacrilat per a terrasses és una molt bona forma per a dividir als consumidors d’un bar, tenen un diàmetre de 100 x 75 cm, per la qual cosa cobreix un lloc suficient garantint la protecció del treballador sense obstaculitzar la xerrada entre aquest i el comprador o client. La mampara de metacrilat per a oficina és una de les més demandades en el sector.

Mesa de un restaurante equipada con una mampara metacrilato para proteger del covid-19

Mampara anticontagis amb forat

Aquesta segona mampara és una mica més petita que l’anterior i podria ser ideal per a taulells una mica més petits. El seu disseny, horitzontal, la fa perfecta per a aquestes persones que han d’atendre el públic estant assegudes, com tenen la possibilitat de ser recepcionistes de qualsevol tipus de servei o inclusivament, si compten amb un taulell o punt de suport elevat, farmacèutics o estanquers. A més aquesta mampara disposa de un forat a l’interior de la part inferior que possibilita tasques com la signatura de documents, pagaments o la barata de qualsevol objecte diminut.

Mampara COVID protectora amb laterals

La tercera alternativa de mampara que combat la COVID porta inclosa laterals. Aquesta pantalla plàstica de protecció és semblant a les anteriors no obstant això va un pas més enllà i inclou laterals, alguna cosa que podria ser eficaç per a espais més oberts o regions en les quals el perill de contagi és preeminent i que també, la dota d’una enorme seguretat. A més, inclou uns angles d’alumini que l’ajuden a conservar la seva fermesa i fan que sigui més complex tirar-la si es xoca amb ella sense voler. A més està dotada d’un forat en el centre de la mampara que permet qualsevol classe d’intercanvi.

Oficinas con equipamiento de mamparas de protección anticontagio laterales

Mampara amb suports encaixables

Altra de les mampares de metacrilat anticontagis pensades per a dividir als comerciants dels seus consumidors que està en comercialització en l’actualitat és la fabricada en metacrilat transparent de 4 mil·límetres i amb 120 cm d’extens per 70 cm d’elevat, aquesta mampara compta amb una enorme seguretat concedida per 2 peanyes de subjecció vertical de 10 mil·límetres de gruix i amb un pes de 3,5 quilos. Aquestes condicions la fan perfecta per a l’atenció en farmàcies, estancs, supermercats, bancs, fleques, agències d’assegurances, etcètera.

Mampara contra el COVID amb finestra corredissa

Aquesta mampara COVID de metacrilat és una de les més protectores que hi ha en el mercat, i la que major confiança dona als usuaris que desitgen tenir una custòdia màxima, ja sigui per ser un pacient de risc o per por, i que al seu torn necessiten tenir un petit buit pel qual subministrar qualsevol tipus de producte. Així doncs, mentre no hagin de fer l’intercanvi de productes, la finestreta roman tancada, i el contacte amb el client és nul.

Mampara de metacrilato corredera transparente para tiempos de covid-19

Mampara COVID protectora alta i flexible

Parlem d’una pantalla flexible i adaptable pensada per a llocs de treball particulars, ja que possibilita que l’empleat es trobi salvaguardat tant una vegada que està parat com assegut, ja que la seva cobertura li garantirà el seguiment de les mesures higièniques elementals per a eludir el contagi de virus.

Pantalla amb disseny senzill

Una altra de les mampares senzilles que estan en el mercat avui dia és aquesta de metacrilat, amb un disseny senzill i discret és ideal per a taulells petits de farmàcies, estancs, fleques o qualsevol tipus de negoci, ja que a més compta amb un forat central que permet el pagament.

Mampara anticontagis per a penjar

Llistes per a ser penjades de qualsevol sostre, aquest model de mampara divisòria de metacrilat adquireix les mesures de 900x850mm o 800x590mm. Existeix la possibilitat de fer una obertura segons el disseny demandat.

Pantalla para colgar y hacer de barrera protectora contra el covid-19

Mampara de seguretat contra la COVID a mesura

Les nostres pròpies mampares de metacrilat o cristall a mesura romanen fabricades des de metacrilat o plexiglàs, un material amb un 93% de transparència. La propietat resistent i el pes tan lleuger que té, ho fan ser el material idoni per a la producció de pantalles contra el coronavirus.

A més, són productes de simple instal·lació (no es necessiten eines especialitzades per al seu muntatge), que aconsegueix un manteniment bastant senzill i a gust.

Aquestes són les principals mampares protectores que s’estan sol·licitant en el mercat avui dia, i totes elles reuneixen unes característiques per a facilitar a l’usuari el maneig d’elles.
Les principals són:

  • La seva instal·lació és ràpida i sense necessitat d’ús d’eines.
  • Els suports són ajustables a tota mena d’espais.
  • Són totalment transparents, amb el que la interacció amb el client serà idònia.

A més, ens preguntarem com puc netejar les mampares de metacrilat?, doncs bé, és molt senzill. Ho farem amb productes adequats desinfectants, i paper de cel·lulosa anti rayaduras. Desinfectar una mampara COVID de metacrilat és tan senzill com netejar un vidre o qualsevol superfície transparent.

Tots aquests separadors per a comerços i entitats públiques es fabriquen amb metacrilat de primera qualitat. A causa d’això, es transformen en mampares bastant senzilles d’utilitzar, muntar i inclusivament desinfectar.

Si estàs interessat a augmentar la seguretat del teu comerç i dels teus posant mampares de metacrilat a Barcelona, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i t’enviarem un pressupost adaptat a les teves necessitats.

Solicita más información sobre nuestros servicios