EFIK | 11 juliol 2023 |

Oficines diàfanes i cabines insonoritzades

Són moltes les empreses que han començat a aplicar les oficines diàfanes com a nou concepte de treball, eliminant així els despatxos i transformant els diferents espais en un escenari compartit. Però el que molts es pregunten és si realment són beneficioses o no les oficines diàfanes. A continuació et comptem els seus beneficis i les solucions per a fer del lloc de treball un lloc agradable alhora que productiu.

Tens problemes per a insonoritzar els teus espais de treball amb diferents elements d’insonorització? En Efik ens especialitzem a elaborar solucions acústiques a mesura. Consulta totes les formes d’insonorització acústica amb les quals treballem.

Però, és positiu compartir espai de treball?

Hi ha molta diversitat d’opinions sobre aquest tema, però el que no podem negar és que hi ha molts avantatges, com per exemple:

  • Promou la interacció entre els treballadors

En estar tots en un mateix espai facilita la comunicació entre els treballadors, tinguin el càrrec que tinguin. Això resulta molt positiu, ja que ajuda a fomentar el treball en equip i a optimitzar el temps, atès que un/a no s’ha de desplaçar a un altre despatx o sala.

  • Millora i economitza espais

Com els espais no estan dividits per parets facilita la mobilitat de les persones i al seu torn estalviem costos, no sols en materials d’obra, sinó també en energia, ja que no tenim tants espais que il·luminar ni aclimatar amb calefacció o aire condicionat.

D’altra banda, trobem opinions negatives que creuen que els espais oberts poden influir en la desconcentració, la falta d’intimitat… i com a conseqüència en la productivitat. Però per a això s’ha desenvolupat un nou sistema que aporta la privacitat i el silenci necessari per a poder mantenir reunions o fer trucades telefòniques.

Les cabines insonoritzades

Les cabines insonoritzades són una nova idea creada per a millorar la necessitat de privacitat i de concentració en espais de treball oberts, ja que aïllen del soroll extern i impedeixen que el so de l’interior de la cabina surti a l’exterior.

Existeixen diferents tipus i dissenys de cabines, des de les més petites per a un ús individual a les més grans, que permeten ser usades per a dur a terme una reunió d’equip, per exemple. Per això, en Efik fem un estudi precís del teu espai de treball per a aconseguir que s’adapti a les teves necessitats.

Estan pensades tant per a coworkings com per a oficines diàfanes i són de ràpida instal·lació, tal com es pot observar en el següent vídeo.

Gràcies al nostre equip de professionals aconseguim que, tant els dissenys com els acabats s’ajustin a la perfecció, utilitzant els materials més innovadors que aporten uns acabats impecables.

Encara continues pensant que una oficina compartida és una mala idea? Posa’t en contace amb nosaltres i t’assessorarem.

Solicita más información sobre nuestros servicios