EFIK | 11 juliol 2023 |

Punts clau per a guanyar espai en el teu local comercial

Per a la reforma d’un local comercial és imprescindible tenir en compte l’espai interior del qual es disposa i aprofitar al màxim els metres quadrats. És per això que per a realitzar qualsevol reforma o obra s’ha de comptar amb l’ajuda d’experts en l’àrea.

Per això, en aquest post et donarem quatre tècniques molt útils i essencials per a guanyar més espai en la reforma de la teva oficina.

Com guanyar espai en el teu local?

1. Dividir els espais del teu local comercial amb envans de cristall

Si creus necessari dividir el teu espai en diverses sales el millor és optar per les vidrieres. Un cristall ocupa la meitat que una paret i ofereix una sensació d’amplària que permet guanyar espai en el local comercial oferint una bona il·luminació.

2. Ocupar el mínim espai en la reforma del teu local comercial

Un altre aspecte a tenir en compte en la reforma del teu local comercial són els diferents accessos com a portes i passadissos. I és que els locals comercials no solen tenir un rebedor com el té un habitatge. En cas que es considerin imprescindibles, aquests han d’ocupar les mínimes mesures possibles per a guanyar espai a l’interior de la botiga o local comercial.

3. Les seccions de la reforma del teu local comercial han de ser recognoscibles

Hem de planificar com es dividiran les diferents àrees del local comercial per a després traçar diferents estratègies per a guanyar espai. El client ha d’identificar fàcilment les zones que compondran el local comercial.

Totes i cadascuna de les seccions han d’estar fàcilment visibles per al client. S’ha de buscar l’homogeneïtat a l’hora de realitzar la construcció perquè tots els diferents punts del local comercial rebin la mateixa atenció.

4.la decoració de la reforma del teu local comercial ha d’anar d’acord amb l’espai

Una altra alternativa per a guanyar espai en l’oficina, és la relació que ha d’haver-hi entre el mobiliari i l’espai. El mobiliari multifuncional és una opció excel·lent per a espais d’oficina de grandària reduïda. A més, el disseny es personalitza i crea ambients únics en cas que vagis a reformar la teva oficina.

Reforma Keeway, un exemple de com guanyar espai

De fet, un clar exemple de reforma de local comercial en la qual hem aplicat tota aquesta sèrie de consells per a guanyar espai, és la que vam fer per a KEEWAY a Barcelona.

Com podeu comprovar, després de la reforma de l’espai del local comercial, les diferents categories de motocicletes es reconeixen més fàcilment i s’ha guanyat molt d’espai quant a mobiliari.

Al mateix temps, s’ha millorat l’accessibilitat i l’amplitud del local comercial. D’altra banda, la lluminositat ha adoptat molt més protagonisme oferint una sensació de major amplària i nitidesa.

 

ganar espacio en tu local después de las reformas (Reforma del Local Comercial de KEEWAY)

Local de Keeway reformado

(Vista donis de l’accés principal)

Reforma de Local

(Millora en la distribució de l’espai)

 

EFIK t’ajuda a guanyar espai en el teu local comercial o botiga

Si vols guanyar espai, contacta personalment amb nosaltres. En EFIK realitzem reformes tant d’oficines com de locals comercials a la ciutat de Barcelona. Ens adaptem a l’espai disponible seguint els consells esmentats.

Solicita más información sobre nuestros servicios