EFIK | 11 juliol 2023 |

Reforma el teu Local de manera econòmica – Cinc consells

Quan el teu Local Comercial es queda una mica antiquat, s’entra en una roda molt difícil de sortir, un cercle viciós negatiu que repercuteix fatídicament a la productivitat  del local i del negoci en si. El teu local  necessita una reforma immediata, dotar-li d’un nou look que li permeti satisfer les obligacions dels teus clients, però el següent problema apareix quan no tens suficient capital o fons per a remodelar-ho.

I és que gràcies a EFIK, realitzem la reforma del teu local de manera econòmica i adaptant-nos als criteris del nostre client. Llavors, si no disposes d’un pressupost inicial suficient, et recomanem prioritzar quin tipus de reforma necessites i els espais que més requerits són.

1.- Reforma el teu local – La façana

Aquest, és un element molt important i un dels més cridaners d’un Local Comercial. Tant si aquest est obert com si està tancat, el seu aspecte és igual d’important per al públic. I és que conservar l’aspecte exterior del local en bones condicions, suposa poca despesa en comparació a altres Reformes de Locals i a més, és molt beneficiós per al Local Comercial.

Alguns consells per a millorar l’estat de la façana del teu local, són els que us mostrarem a continuació, uns consells molt bàsics però alhora molt útils.

  • Canviar els cristalls vells per cristalls més nous, brillants de major qualitat.
  • Emplaçar i situar nous elements de decoració
  • Netejar les taques, pintar les persianes del local i petites reparacions
  • Netejar la terrassa i els tendals

Molta gent se sent atreta per l’aspecte exterior d’un local, i és perquè el públic té ganes d’investigar i ser sorprès.

2.-  La pintura

És una obvietat i és que la pintura de la majoria de locals necessita un bon repàs general. El teu local ha de relluir i oferir un aire artístic constant. Amb un bon repàs de pintura, alternant diferents tonalitats de colors aconseguiràs oferir un aspecte totalment modernitzat.

De totes maneres, abans de pintar, és molt important conèixer les condicions en què es troben les parets del teu Local Comercial. Sempre que es col·loca un producte nou sobre parets i existeix algun tipus de filtració o esquerda, és probable que es malgasti la pintura. Per això, abans de pintar de nou el local, és convenient realitzar una revisió.

3.- Reforma la teva local – Millores en el mobiliari

Molts propietaris a l’hora de renovar el seu Local Comercial, inverteixen diners en innecessàries millores i a vegades es descuren de re-modelar el mobiliari. Una alternativa bastant econòmica, que s’ha posat de moda recentment, consisteix a utilitzar mobiliari reciclat ja que es gasta menys i t’aporta un toc més personal i autèntic.

Al cap i a la fi, aquest estil defineix els teus principis i ideals, així que representar-lo d’aquesta manera amb el mobiliari del teu local, t’ajuda a diferenciar-te de la resta de comerços. I és que no es tracta de balafiar els diners, sinó de saber triar els elements decoratius que aportin suficient personalitat al Local Comercial.

4.- – La il·luminació

Sigui com sigui el tipus de Local Comercial i la Reforma de Local que s’estigui duent a terme, la il·luminació és un element clau que ajuda al local a destacar en molts aspectes. Com per exemple: ajuda a ressaltar els detalls, cridar l’atenció d’algun producte o missatge en concret i millorar els contrastos.

Hi ha moltes alternatives per a combinar la il·luminació, però donis d’EFIK, compaginem tant els halogenurs, com el downlights i diferents focus en raïl per a dotar a tots els locals comercials d’una afectuositat especial i única. A més, aquestes llums, són de baix consum i acte-reciclables després del seu ús.

5.-  Eficiència energètica

De fet, el concepte d’eficiència energètica no s’havia implementat en la ment de molts dels nostres clients, però avui dia, és una realitat que els locals comercials que no disposin d’una estructura solvent energèticament, la factura dels seus rebuts augmentés progressivament.

Així que els proposem una sèrie de canvis, entre ells, els següents:

  • Actualitzar el model de finestres, canviar-les per unes de més modernes, amb trencament de pont tèrmic i de doble vidre.
  • Embolicar les parets de pladur
  • Assentar falsos sostres.
  • Instal·lar acoblaments sota les portes

Finalment, una vegada llegit aquest article, heu pogut verificar que és totalment viable reformar un Local Comercial sota un pressupost adequat. Per tant, si tens un Local Comercial a Barcelona i creus que s’ha quedat vell i vetust, no dubtis a posar-te en contacte amb EFIK. T’assessorarem per a desenvolupar la millor reforma possible i adaptant-nos sempre a les teves condicions.

Solicita más información sobre nuestros servicios