EFIK | 11 juliol 2023 |

Reformes integrals de Locals: Què és el Projecte Clau en Mà

Et sona la frase: Projecte clau en mà? Segur que ho has escoltat més d’una vegada, i és que aquest tipus de reformes integrals de locals ens ofereixen molts avantatges, però per desgràcia no hi ha moltes persones que coneguin en què consisteixen aquestes reformes, com es duen a terme i sobretot els passos per a tenir una reforma d’aquesta índole.

Vols conèixer totes les característiques dels projectes clau en mà? En aquest cas continua llegint aquest article i… Sal de dubtes i esbrina d’una vegada per sempre en què consisteix aquest projecte tan popular entre nosaltres!

Reforma integral de locals

Un dels tipus de reformes tant en locals com en oficines més efectius i còmodes per al client és el projecte clau en mà. Aquest consisteix simplement a portar per complet tot el procés de planificar, dissenyar, realitzar l’obra en qüestió i equipar l’espai perquè pugui ser totalment habitable.

En resum, això es pot simplificar a garantir el resultat final al client i que ell no s’hagi de preocupar de res més, tan sols haurà d’agafar les claus del seu local o oficina i gaudir del resultat.
Tal vegada t’estaràs preguntant en els passos a seguir per a poder aconseguir un projecte de construcció d’aquestes característiques i com podem arribar a afrontar una reforma de tal magnitud… En aquest cas continua llegint i resoldràs els teus dubtes!

Avantatges d’una reforma integral de locals clau en mà

  • Direcció única del projecte
  • Estalvi d’esforç
  • Evitaràs sorpreses finals per pressupost
  • La responsabilitat caurà sobre la mateixa figura
  • T’alliberaràs de totes les càrregues

Passos per a realitzar una reforma integral de locals clau en mà

1. Planificació íntegra

Abans de tot no podem oblidar el més important. La planificació és essencial i fonamental per a poder seguir amb un projecte estable i dinàmic en tots els aspectes. El nostre pla serà la base que ens ajudarà a aconseguir el resultat òptim dins sempre d’unes dates que haurem establert amb anterioritat.

2. Reunions, dissenys i plans

Totes les reunions que podrem fer amb el nostre client seran poques. És molt important que durant tot el procés de reforma existeixi una comunicació continuada empresa-client. D’aquesta manera coneixerem les necessitats dels nostres clients i podrem evitar malentesos o falta d’informació.
Una vegada finalitzades les primeres reunions, arribarà el moment de dissenyar i posar en marxa els plans per a la reforma.

3. Obra completa

Una vegada aprovats els dissenys, plans i de més, arribarà el moment de posar-nos a la feina. Potser aquest és el moment més esperat i costós de tots, ja que ens queda per davant hores i hores de treball dur i coordinació amb cadascun dels departaments.
Això significa que aquesta fase serà una de les més llargues, així que pren-t’ho amb calma i molta paciència.

4. Equipament de mobiliari d’oficina

Quan la fase anterior hagi acabat, això significarà que les eternes obres hauran acabat i deixaran passo a la col·locació del mobiliari. Amb això ens referim tant taules, cadires, sofàs… Com aparells electrònics. Per exemple ordenadors, WIFI, endollis…

5. Decoració i interiorisme

Per fi arribem al nostre últim pas. De fet és el que molts esperem amb més ganes, ja que consisteix a decorar l’espai segons els gustos i directrius que hagi marcat el client amb anterioritat.

Després, una vegada finalitzada la fase decorativa, l’empresa estarà llesta perquè se li lliurin les claus de la nova oficina i pugui gaudir-la al complet.

Com afrontar una reforma integral de locals

D’assegurança que estaràs pensant que gestionar una reforma íntegrament no és tasca fàcil, ja que implica estar pendent de centenars de persones perquè puguin organitzar-se i efectuar el seu treball de la manera correcta en cas que sorgeixin imprevistos.

Per això, és necessari que tinguis en compte alguns petits tips per a poder prendre’t de la millor manera el procés de reforma clau en mà.

  • Temps de durada d’una reforma integral de locals

Totes les obres i reformes que es duen a terme requereixen el seu temps, i la majoria d’elles es demoren una mica més de l’esperat per imprevistos que van sorgint al llarg de l’obra. Però no et preocupis, sempre sol passar, i de fet planifiquem la reforma integral de locals tenint en compte aquests possibles imprevistos. El millor que pots fer és no atabalar-te i tranquil·litzar-te. Al final de tota tempesta sempre surt el sol!

  • Confia en l’equip de reforma

En tot moment estaràs envoltat de professionals de l’arquitectura. Estàs en bones mans, així que et recomanem que no t’estressis i deixis que facin el seu treball perquè el projecte clau en mà surti cap endavant sense cap problema.

  • Aconsegueix la teva reforma integral de locals

Confia en un projecte de reformes clau en mà per a oblidar-te dels problemes que poden sorgir durant una remodelació o una reforma. En EFIK ens encarreguem de supervisar tots els passos a seguir i comptem amb professionals per a cada tasca.

EFIK, la teva empresa de reformes integrals de locals

En EFIK som especialistes en obres integrals clau en mà. En tots els projectes que duem a terme treballem junt instal·ladors, enginyers i constructors. D’aquesta manera aconseguim una relació fluida i directa amb el promotor a l’ésser els únics que intervenen en l’obra.
Cada projecte és diferent, el nostre ideal és aconseguir que el cicle complet de cada obra i instal·lació sigui sostenible i el resultat final sigui el lliurament d’un espai eficient i eficaç.
I tu? Estàs llest per a realitzar una reforma clau en mà? Contacta amb nosaltres!

Solicita más información sobre nuestros servicios