EFIK | 11 juliol 2023 |

Reformes integrals, triar una bona empresa a Barcelona

Les reformes integrals són una gran oportunitat per a donar un nou estil i una nova vida a un habitatge, a un local o a un entorn d’oficines. Les reformes integrals permeten acomodar un espai a les nostres necessitats i preferències, aconseguint treure el seu màxim partit!

Dur a terme una reforma integral és un projecte important que no has d’exercir pel teu compte, perquè requereix de molta previsió, recerca i planificació.

És per això que el millor aliat sempre serà una empresa de reformes integrals que t’assessori i instrueixi durant tot el procés.

Són moltes les empreses de reformes integrals que hi ha a Barcelona, i decidir-se per una pot resultar una mica complicat. En aquest article, et donarem alguns consells amb els quals aconseguiràs saber contractar una bona empresa especialitzada. Continua llegint!

Què has de fer durant les reformes integrals?

Les reformes acostumen a portar amb si una sèrie d’errors relacionats amb qüestions que no es tenen en compte en contractar l’empresa de reformes integrals. Aquests són alguns dels nostres consells:

 

  • Fixar uns objectius clars per a la reforma

Les reformes integrals, ja siguin d’habitatges o negocis, s’han de fer amb vista al futur. Per a establir uns objectius de manera clara cal anotar les necessitats i dificultats actuals, i així aconseguir una solució amb la reforma.

 

  • Contactar amb professionals

Per a dur a terme una reforma, has de posar-te en contacte amb empreses professionals per a informar-te sobre els temes legals i tècnics relacionats amb l’obra. Existeixen moltes empreses de reformes integrals a Barcelona, per la qual cosa això no hauria de suposar cap problema.

 

  • Demanar pressupost tenint en compte tots els factors

En sol·licitar pressupost per a una reforma integral s’ha de detallar quin tipus de materials voldràs en l’obra, sent el més específic possible: tipus de sòl, mobiliari, aixeteria… No tots els materials tenen la mateixa qualitat i, per tant, tampoc el mateix preu. Això és un factor que pot afectar considerablement el pressupost final i augmentar-lo o disminuir-lo.

A Barcelona, són moltes les empreses de reformes integrals econòmiques, pots demanar informació i sol·licitar pressupost sense compromís!

 

busqueda online de reformas económicas baratas

 

  • Redactar el projecte

Un error molt comú abans de realitzar reformes integrals, és no tenir redactat el projecte. Aquest és un factor molt important, ja que d’aquesta manera queden reflectides les propostes i coneixeràs si l’empresa de reformes integrals ha comprès les teves necessitats i objectius a aconseguir. La comunicació és clau!

  • Tenir el permís d’obra necessari

És aconsellable comptar amb un permís d’obra que autoritzi la realització de la reforma integral. Obtenir la sol·licitud del permís no comporta un procés complex, és una cosa molt senzilla que pot evitar més d’una dificultat.

 

  • Participar en el desenvolupament de la reforma

És totalment aconsellable fer un seguiment i participar de manera activa en el desenvolupament de les reformes integrals. Si no participes de manera activa en el procés, potser algun aspecte no es realitza 100% al teu gust. No tinguis por a dir que alguna cosa no t’agrada!

 

Què has de buscar en una empresa de reformes integrals?

La realitat és que existeixen centenars i centenars d’empreses de reformes integrals a Barcelona, i seleccionar a una sempre porta maldecaps. Per això, a continuació et detallem els aspectes més importants a tenir en compte en contractar una d’aquestes empreses. Presa nota!

 

  • Assessorament i suport realista

Pot ser que alguna de les idees per a la reforma, finalment, no sigui viable. En aquest moment, una bona empresa de reformes ha d’oferir el seu punt de vista professional i assessorar-te de manera realista i crítica. No confiïs en empreses que construeixen amb il·lusió qualsevol projecte!

 

  • Transparència en el pressupost

Entendre i saber llegir el pressupost que l’empresa de reformes integrals et proporciona és una cosa clau per a continuar, o no, amb el projecte. Has de poder accedir lliurement a un pressupost clar i detallat, coneixent tot el desglossament del preu i què inclouen les diferents partides.

 

  • Reunió de manera presencial

Un dels millors consells que et suggerim és que et reuneixis amb ells en persona. La confiança que et transmetin i la professionalitat que tinguin amb tu serà un factor decisiu en la teva elecció. Quan els visitis, assegura’t de tenir preparades algunes preguntes per a, més tard, poder avaluar el projecte amb tota la informació obtinguda. D’aquesta manera, sabràs si l’empresa de reformes integrals és afí a les teves necessitats, preferències i objectius a aconseguir.

 

  • Clients satisfets i recomanacions

Avui dia, consultar la pàgina web i revisar bé el blog i les xarxes socials d’una empresa és la manera més ràpida i senzilla d’assegurar-te que tenen una bona imatge i obtenen grans resultats amb les seves reformes integrals.

Coneix la qualitat dels seus projectes consultant els seus treballs previs i l’opinió dels clients amb els quals han treballat.

Realment compleixen amb el pressupost? Es pot confiar en aquesta empresa? Són responsables? A més d’aclarir aquestes i moltes altres preguntes, coneixeràs els tipus de projectes amb els quals està familiaritzada l’empresa.

 

  • Ubicació de l’empresa de reformes integrals

Com a últim consell, et recomanem que l’empresa sigui pròxima a l’espai a reformar. D’aquesta manera, l’empresa podrà acudir de manera ràpida si la reforma és de caràcter urgent.

A més, cal afegir que si una empresa de reformes integrals està situada prop de la teva llar, probablement estarà més familiaritzada amb els materials disponibles en la mateixa regió. Estalviant així, en costos d’enviaments de materials. Si et situes a Barcelona, tens moltes opcions d’empreses de reformes integrals!

presupuestos reformas integrales

Contacta amb nosaltres per a tenir un pressupost personalitzat i poder realitzar la teva reforma integral a Barcelona amb la millor qualitat.

Solicita más información sobre nuestros servicios