Projectes

Renovació Oficines JORFE a Lleida: Disseny i Innovació

Hem tingut el privilegi de completar un projecte de renovació integral per a les noves oficines de JORFE Instal·lacions, reconegut com el principal instal·lador a la província de Lleida. Aquest projecte ha estat un repte emocionant i gratificant, on hem aplicat la nostra experiència i creativitat per transformar completament el seu espai de treball.

El nostre enfocament va començar amb un disseny meticulós d’espais, utilitzant eines avançades de visualització en 3D per previsualitzar i perfeccionar cada detall dels acabats. Aquesta tecnologia ens va permetre treballar mà a mà amb JORFE Instal·lacions per crear un ambient que no només compleix amb les seves necessitats específiques, sinó que també reflecteix la seva identitat de marca i el seu compromís amb la innovació.

La remodelació va incloure la creació de divisions intel·ligents per a despatxos i sales de reunions, pensades per fomentar tant la col·laboració com la privadesa quan es requereix. A més, hem instal·lat paviments d’alta qualitat que no només realcen l’estètica de l’espai, sinó que també contribueixen a la durabilitat i facilitat de manteniment.

El condicionament acústic ha estat una altra prioritat clau en aquest projecte. Hem implementat solucions que asseguren un entorn de treball tranquil i productiu, lliure de distraccions externes. Aquest aspecte és crucial per facilitar la concentració i millorar l’eficiència en el lloc de treball.

Quant al mobiliari, hem seleccionat peces que combinen estil, confort i funcionalitat. Cada element ha estat cuidadosament triat per complementar l’estètica general de l’espai, alhora que proporciona un confort òptim i suporta la salut i el benestar dels empleats.

En resum, la nostra feina en les noves oficines de JORFE Instal·lacions no ha estat només una reforma, sinó una reinvenció de l’espai de treball. Amb un disseny intel·ligent i solucions personalitzades, hem creat un ambient que no només millora l’eficiència i productivitat, sinó que també reflecteix la innovació i lideratge de JORFE Instal·lacions en el seu sector. Visiti el nostre portfoli per explorar més sobre aquest emocionant projecte i com podem transformar també el seu espai de treball.

Compartir:
CONSULTA GRATUITA


  Projectes Relacionats

  Clients amb els que hem treballat

  Renovació Oficines JORFE a Lleida: Disseny i Innovació

  Reformes d'oficines

  Reforma Restaurant Punto y Coma Barcelona

  Acústica i disseny

  Reforma Estudi Alchemist’s Valley BCN

  Reformes de locals

  Renovació Oficines JORFE a Lleida: Disseny i Innovació

  Reformes d'oficines

  Reforma Restaurant Punto y Coma Barcelona

  Acústica i disseny

  Reforma Estudi Alchemist’s Valley BCN

  Reformes de locals